Energieopslag

Reken op ons voor de plaatsing van een opslagthuisbatterij. Die slaat overproductie van zonne-energie op, die vervolgens kan worden ingezet eenmaal de zon is ondergegaan. Op die manier wordt u een stuk minder netafhankelijk!

 

Als je zonnepanelen hebt, gebruik je niet alle geproduceerde energie voor eigen verbruik. Het is immers moeilijk om alle geproduceerde elektriciteit te verbruiken op het moment dat ze geproduceerd wordt. Zo wordt het zelfverbruik (het deel van je geproduceerde energie dat je zelf consumeert) gemiddeld op 30% geschat. De rest wordt in het net geïnjecteerd.

 

Dat betekent dat je zelfs als je zonnepanelen hebt, afhankelijk blijft van het netwerk. Bijvoorbeeld ‘s avonds of ‘s nachts wanneer je panelen geen energie meer produceren. De oplossing om deze afhankelijkheid te verminderen en meer van je zelf geproduceerde energie te verbruiken? Een thuisbatterij installeren. Daardoor verbruik je in een gemiddelde situatie tussen 60 en 80% van je eigen elektriciteitsproductie (in plaats van 30%).

Overige diensten

Domotica

Domotica is een echte zegen voor uw huishouden...

Laadpalen

Voor wie met een elektrische wagen rijdt, is een laadpaal een must...

Ventilatie

Dankzij onze expertise geniet u van een betere lucht- en leefomgeving!

Zonnepanelen

Wij installeren uw fotovoltaïsche cellen en werken hierbij alleen met kwaliteitsmerken...