Onze troeven

Groene energie heeft geen geheimen meer voor ons, net zomin als elektriciteit en ventilatie dat hebben. Van die specifieke knowhow bent u alvast zeker. Maar wij hebben nog verschillende andere troeven achter de hand, waar u als klant alleen maar beter van wordt.

 

Persoonlijke aanpak

Bij ons bent u geen nummer, maar een concreet persoon met een concrete vraag die een concrete oplossing wenst. Wij doen er bijgevolg alles aan om die oplossing samen te realiseren. 

Kwaliteit

We zitten eerst samen, bekijken en bespreken de doelruimte, creëren een plan en gaan pas na die grondige voorbereiding aan de slag.  

Totaalservice

Na de installatie van uw systeem willen wij uiteraard graag (blijven) weten of alles optimaal presteert en dus rendeert. Indien niet, dan komen wij uiteraard zo snel mogelijk langs om bij te stellen of u verder te informeren.

Totaalpakket

Wenst u een all-in inrichting (elektriciteit, ventilatie, zonnepanelen...). Dat kan bij ons perfect, en levert u alleen maar voordelen op: minder kans op miscommunicatie wegens slechts één vakman als aanspreekpunt, overzichtelijke werkwijze én een scherpere eindprijs.